Ebru için Çiçekler: Gerçek Ortaya Çıkar

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Ebru için Çiçekler: Gerçek Ortaya Çıkar

Bazı gerçekler o kadar çıplaktır ki, insanlar onlara acır ve biraz da olsa üstlerini örtmeye çalışır.
Edward R. Murrow

Beklendiği gibi, Animalia Kliniği’nden Dr. İlhan Gökgöl, nihayet ifadesini değiştirdi.

Basına geçen Cuma verdiği bir açıklamada, İlhan Bey Marmara’nın köpeği Ebru’nun Akut (Ağır) Travma’dan öldüğünü kabul etti.

Ebru yaşlılıktan ÖLMEDİ.

Ardından İlhan Bey, bir hafta önce Sahip Çıkalım tarafından açıklanan, korunmasız bir hayvana bir veya daha fazla kişi tarafından yapılan bir saldırının profiline tıpatıp uyan bir resmi tamamlamak üzere yaralanmaların ayrıntılı bir tarifini verdi.

Biz tesadüflere inanmayız. Bir binanın içine girmesine izin verilmeyen sokak köpeği Ebru’nun yüksek bir yerden düşmüş olabilmesi ihtimali yok denecek kadar azdır. Yaralanmaların şekli araba çarpması sonucu oluşabilecek yaralanmalara uymuyor. Yaralanmanın zamanı önemli değil.

Öte yandan, Marmara Oteli Ebru’nun yaşlılıktan öldüğünde ısrar ediyor.

Halkla İlişkiler felaketleri açısındanbu kolay unutulacak gibi değil. Halkla İlişkiler örtbası nadiren işe yarar, ve toplu iletişimin parmağımızın ucunda olduğu bir toplumda hiç yaramaz. Kötü Halkla İlişkiler, ne kadar çok olursa olsun, gerçeği saklayamaz. Gerçek her zaman kazanır

Dün saygın bir köşe yazarı Ebru’nun katilini bulmak için koyduğumuz USD 2,000 ödülü köpeğe Taksim Meydanında bir anıt dikmek için kullanmamızı önerdi, ve çok kimse bu fikri uygun buluyor. Sahip Çıkalım iki nedenle bu gibi planlara katılmamaktadır:
a) Biz bu işi yapan kişi veya kişilerin oralarda bir yerde olduğuna, ve yakında bulunacaklarına inanıyoruz.

b) Eğitim parayı harcamak için çok daha iyi bir yoldur.

Yarın, 8 Haziran Pazartesi günü, Sahip Çıkalım Marmara Oteli’nin sahipleri ve Animalia Veteriner Kliniği’nden Veteriner İlhan Gökgöl’e ulaşıp onları Türkiye’de Hayvanlara Kötü Muameleye karşı ülke çapındaki bir farkındalık kampanyasının ön saflarında olmaya davet edecek.

Bir hatayı kabul etmekte küçük düşürücü hiçbir şey yoktur. Marmara Oteli hiçbir şekilde Ebru’nun ölümünden sorumlu değildir, ama bu konudaki duruşunu en kısa zamanda değiştirmelidir. Bunu yapmaları bir zayıflık olarak algılanmayacaktır. Tam tersine, Ebru’nun ölümünün gerçek nedenleri konusunda nihayet aydınlatılmış olan halk bunu olumlu bir gelişme olarak görecektir. Şimdiye kadar gösterilen ilgiye bakılırsa, hem basılı hem de internet tabanlı medya da bunu olumlu bir ışıkta algılayacaktır.

Viktor Larkhill’in Sahip Çıkalım’ı medya tarafından ancak bir aptalın inanacağı akılalmaz yalanlarla suçlanmıştır. Hayvan ticareti, hayvan katliamı, hayvan kaçakçılığı… Hatta Marmara Otelinin müdürü tarafından köşe yazarı Ayşe Arman vasıtasıyla açıkça Avrupa Birliğinden milyonlarca Euro elde edebilmek için bir tiyatro sergilemekle bile suçlandık. Ayşe Arman’a cevabımız şuydu: SİZ buna gerçekten inanıyor musunuz? Maskeli bir adam tarafından yönetilen AB sponsorluğunda bir Facebook grubu… SİZ buna gerçekten inanıyor musunuz?

Saygılarımızla,

Viktor Larkhill

Gerçek her zaman kazanır
Gerçek her zaman kazanır

logo very small

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

9 comments on “Ebru için Çiçekler: Gerçek Ortaya ÇıkarAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Deniz Erguner says:

    Her güzel çabanın ardında, her iyi insanin aklında mutlaka kötü birşeyler arayan garip insanoğlu…onlar her yerdeler…

    Hiçbir yardımınız dokunmayacaksa, bıraksanız da yardım etmek isteyenler bunu hakaretlere, iftiralara, garip karalama oyunlarına bulaşmadan yapabilseler?

    …Bu insanların toplumda seslerini duyurabilme ayricalığını; böyle gereksiz yere harcamasına, ortaya atılan her saçmalığın da daha doğru şeyleri tartışmamıza engel olacağı şekle sokulup kafaların karmakarışık edilmesine çok kızıyorum. Bu saçmasapan karalamalarla uğraşmaktan asıl konulara sıra gelemiyor, neymiş AB para veriyormuş…

    Hmmm evet, facebookta grubunuz olunca vezneden ödemeyi alıyorsunuz hemen… Hatta ödemeyle birlikte buzdolabınıza yapıştırmalık AB magneti de hediye!!

  2. beykozkillers says:

    Dear Kaye,

    All our posts are bilingual.. please check it out

    letsadopt.wordpress.com

    Best

    V

  3. Gerçek, su gibidir…
    Mutlaka bir yol bulur ve açığa çıkar…
    Kişilerin kararlı, bilgiye dayalı inançlı tutumları bu yolu çabuklaştırır…
    Kutluyorum sizi Viktor Larkhill
    Canım EBRUM, Senin her zamanki sevgi dolu yüreciğinle, Cennetten tüm olup bitenlere gülümsediğini görür gibiyim…

  4. sujen maloney says:

    Ayse Arman is overrated..
    there is no substance in her journaslism and no content in her views.
    Fikrimce medyanin yarattigi en gereksiz, en ici bos, en yapay gazetecilerden biri.

  5. Zaven Cigdemoglu says:

    Ebru için sonuna kadar mücadeleye devam!

  6. Melek Acikgoz says:

    Ebrunun ölümü hepimizin yüregini yaktı ama bu başka ebrucukların katledilmesine,dövülmesine,tekmelenmesine tartaklanmasına karşı bir harekete dönüştügünü görmek yüregimize su serpiyor. buharekete sonsuz destek veriyorum

  7. şule hekimoğlu says:

    Tabiiki gerçekler saklanmamalıdır …bu bir vicdan sorunudur…Ebru kız rahat uyuyordur yerinde :=) cennet meleği gibi!!! bazı medya köşe yazarları ,neyse !!! yorum yapmaya değmez !!!!