Simba Fonu: Nasıl Fark Yaratabiliriz

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Simba Fund
Simba Fund

Sevgili Arkadaşlar,

Hepiniz gecen ay Hasdal’dan kurtarılan iki ağır yaralı bebek, Hope ve Pipas için yaptığımız yardım çağrısının farkındasınız.

Bu blog’dan sizlere seslenerek bu iki çocuğun hayatını kurtarmak için 20 lira katkıda bulunmanızı rica etmiştik. İnanılmaz bir sonuç aldık ve birkaç saat içinde onlarca üyemiz yardım edebilmek için başvurdu.

Ulaşılan rakam? Neredeyse 2000 TL. Büyük bölümü 20 liradan fazla olmayan ve Türkiye’den gelen katkılarla bir araya geldi.

Bu parayla ne yaptık? Dört hayvanın hayatını kurtardık: Hope, Pipas, Bertha VE Lucy.
Bundan sonra bu fotoğraflara bakıp küçücük bir katkıyla 4 cana hayat vermiş olmanın gururunu yaşayabilirsiniz.

Ülkemizin sokaklarından inanılmaz sayıda hayvan dehşet verici yaralar ve tedavi imkanlarının olmaması nedeniyle ölüyor. Pek çok hayvan koruma kurumu internet didişmeleri ve birbirlerini karalamakla o kadar meşguller ki başka birşey yapacak durumda değiller. Hatta çok ileri gidip sözde “milliyetçi” nedenlerle kurtarma operasyonlarını
durdurmaya kadar vardırıyorlar bu işi.

Geçtiğimiz iki yıl içinde bir avuç gönüllü (siz kim olduğunuzu biliyorsunuz) sayısız kurtarma ve ameliyatı sırtlandı. Bunu sürdürmeye ve başka türlü hiç şansı olmayanlara son bir altın şans vermeye kararlıyız.

Geçen hafta yaşadığımız deneyim bize büyük umut verdi. Sahip Çıkalım! topluluğu olarak; birlikte olursak çok daha fazla şey başaracağımızı, birlikte olursak bu ülkede pek çok şeyi değiştirebileceğimizi, birlikte olursak başka hiç bir şansı olmayanları kurtarıp bizi izleyecek kuruluşlara örnek olacağımızı sonunda anlamış  bulunuyoruz.

Bu deneyime devam etmek ve erişimimizi genişletmek için Türkiye Sokak Hayvanları İçin Simba Fonu‘nu tekrar canlandırmaya karar verdik.

Bu fon, üyelerimizin SADECE Paypal yoluyla yapacakları katılımlarla oluşturulacak. Büyük veya küçük, tüm katkılar hayat kurtaran ameliyatlar, ayrıca aşağıda göreceğiniz türden ameliyat sonrası bakım ve harcamalar için kullanılacaktır.

Yeni Yıl yaklaşıyor, hepimiz ailemizden ve yakınlarımızdan çeşitli hediyeler alacağız
. Ama bir hayat kurtarmaktan güzel hediye olabilir mi? Lütfen aşağıdaki fotoğraflardan herhangi birisini tıklayın ve Simba Fonu’na ulaşın. Ve lütfen bize mesajımızı iletmekte yardımcı olun, kendi çevrenizle konuşun ve hep birlikte bir fark yaratalım.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

5 comments on “Simba Fonu: Nasıl Fark YaratabilirizAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Kredi kartı kullanmadığım için paypal'le ödeme yapamıyorum. Bir hesap numarası oluşturulsa,benim gibi kredi kartı kullanmayanlar da yardım edebilse iyi olmaz mı?

  2. So, it's working, yipppaaa!!!

  3. Merve Yaprak says:

    Great news .. !!

  4. gökçe tan says:

    küçük katkılarla ne kadar büyük ve güzel şeyler yapılabiliyor birlik olup bişeyler yapmanın getirisi büyük bi mutluluk o dünya güzeli canların hayata tutunduğunu görmek…

  5. ilkay Balkanlı Çakar says:

    Hesap numarası konusunda Benide yönlendirir misiniz?