Hera, the little goddess – Hera, küçük tanrıça

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Hera
Hera

Sevgili arkadaşlar,

Hera ve Hera gibi çocuklar Sahip Çıkalım!’ın Türkiye’deki ödün vermeyen tutumunun en önemli nedenleri.

Hera, b;r üyemiz tarafından kurtarılarak pansiyona yerleştirildi. Birkaç gün sonra üyemiz bize köpek için bir aile bulduğunu bildirdi.
Ona bu ailenin bizim 2 kriterimize uygun olup olmadığını sorduk:
– Ailenin bir köpeği daha olmalı
– köpek bahcede değil evde yaşamalı

Aile her iki kritere de uymuyordu; köpekleri olmadığı gibi Hera’ya bahçede, bir kulübede bakacaklardı.

Üyemize sahiplenmeyi iptal etmesini önerdim. O farklı düşünerek köpeği aileye verdi.

Bir hafta bile geçmeden köpek geri geldi. Neden? Komşuları köpekleri sevmediği ve bebeği öldürmekle tehdit ettiği için.

Hera, güzel, tatlı bir melek ve dışarısı canavarlarla dolu. Neden birisi onu sahiplenip bahcede her türlü tehlikeye maruz kalmak üzere
bıraksın, anlayabilmem mümkün değil.

Burada test sürüşüne çıkartsınlar veya bahçelerinde süs eşyası olarak kullansınlar diye köpek sahiplendirmek için bulunmuyoruz. Tüm çocuklarımıza kusursuz aileler bulmak için buradayız. Bütün hayvanlarımız evlerinde uyur, kanapede oturur ve çiğ etli kemik yerler.

Başka birşeyi de kabul edemeyiz. Sahip Çıkalım! bu konularda kesinlikle taviz vermeyecek. Koşullarımıza uymuyorsanız hayvanlarımızı sahiplenemezsiniz.

Hera’yı sahiplenin… O, ailenizin bir parcası olmak isteyen küçük bir bebek. Tabii ki dışarda yaşamak ve İstanbul’un buz gibi kışında
soğuktan titremek istemiyor.

İletişim: v.larkhill@googlemail.com

—-

Hera
Hera

Dear Friends,

Hera and animals like Hera are the reason why Let’s Adopt! Has the toughest adoption policies in Turkey.

Hera was rescued by one of our members and put on a pension. After a few days she contacted us to tell us that she had found a family for the dog. We asked if they generic cialis super active complied with our two main conditions:

– family MUST currently have a dog
– dog will live inside the house, NOT in the garden.

The family did not comply with either of our conditions, they did not have a dog AND they were planning to keep the dog in a dog home at the garden.

I adviced her to cancel the adoption. She decided otherwise and gave the dog to them.

Barely a week later the dog was returned. Reasons? The neigbor didn’t like dogs and threatened to kill the puppy.

Hera is a beautiful, sweet little angel and there are many monsters out there. Why would someone adopt an animal to keep him out in the garden exposed to all those risks is totally incomprehensible to me.

We are not here to give away dogs to people who simply, want to give a dog a test-ride, or to those who want a living piece of furniture for their garden.. We are here to find perfect families for our animals.

All our animals sleep at homes, sit in sofas and eat Raw Meaty Bones.

Nothing else will do. Let’s Adopt won’t ever compromise on this issues. If you don’t comply with our conditions you simply won’t get one of our animals.

Adopt Hera… She is a beautiful puppy who wants to be part of a family. She certainly does not want to live outside freezing in the cold Istanbul winter…

Contact: v.larkhill@googlemail.com

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

0 comments on “Hera, the little goddess – Hera, küçük tanrıçaAdd yours →

  1. sabine nowack says:

    A dog is at home on the sofa, in the chair, and sometimes into …………… !

  2. sevda karakuş kayışdağ says:

    eminimki sen engüzel şeylere layıksın

  3. Koskoca kanapeli evler, doyasıya koşuşturacakları bahceler lazım bize.Hera ve diğerleri için..cok cok guzel bır yavrukurt bu.

  4. Sevgili Viktor, bütün yaptıklarını sevgi ve saygıyla takdir ediyorum. İyi ki varsın! Bu küçüklere böylesine koruyucu yaklaşman çok hoş ama bir şeyi anlayamıyorum. Neden evde ikinci bir hayvan olması şartını koyuyorsun? Bu tek çocuk doğurmaya izin yok gibi oluyor :)) Evde iki hayvana birden bakmak kolay bir şey değil. Benim evde bir köpeğim ve iki kedim var ve onların hayatımızdaki yeri çok önemli ama yine de bazen çok zor oluyor. Özellikle tatile çıkarken… Çoğu zaman bırakacak kimse bulamıyorum. Üçünü birden pansiyona bırakmak ise bir servete mal oluyor. Artı aşıları, hastalıkları vs… Oysa gerçekten severek bakabilecek ve tek hayvana gücü yeten kişileri bulma şanımız daha çok değil mi? Bahçede bakılması koşulu yukarıdaki örneğe baktığımızda haklı görünüyor ama biliyorsun ki insanlar komşu evin içinde havlayan köpekten de şikayetçi olabiliyor ve köpek sahiplerine huzur vermiyorlar. Köpek çok fazla havlıyorsa, onları da suçlayamayız. Sonuçta bir arada yaşıyoruz, bir şekilde herkes birşeylerden rahatsız olabilir ama insanlara da hayvanlara gösterdiğimiz sevgiyle yaklaşırsak, orta bir yol bulunabilir diye düşünüyorum.
    Sevgiyle…

  5. corvuscoraxx says:

    My dog is a mongrel rescued from the street. She is a member of our family, she sleeps on the sofa during the day, at night in summer she sleeps on her bed beside mine, and in winter most of the time at the foot of my bed curled up in her own blanket. There is no question about it – no member of my family is going to sleep outside, chained or otherwise.

  6. I don’t understand I have fenced yard for them to play only. How could be possible people leave their babies outside all the time. I can’t even kick them out from my bed 🙂 I sometimes have to sleep in the dog bed 🙂 or couch.

  7. Emel Merhaba, Hera’yi sahiplenen insanlar dunya iyisi ve onu cok cookk seven insanlardi ama onu evlerine alamadilar. 14 yasinda bir cocuk sirf Hera’nin oldurulmesinden korktugu icin aglaya aglaya onu bana teslim etti, hayatimda yasadigim en zor gunlerden biriydi…Ama o kucuk cocugun bir gun buyuyup kendi evine tasindigi gun sokaktan bir kopek kurtarip ona sonsuz sevgi vereceginden eminim…Evde bir kopek daha bulunma sarti bir kopege bakmanin ne buyuk bir fedakarlik oldugunu anlama bilincinden geliyor, karsimiza cikan herkes Hera’nin ilk ailesi gibi onun iyiligini ve guvenligini dusunebilecek iyi insanlardan olusmuyor…Ya bunun ne kadar buyuk bir tehlike oldugunu anlayip da beni aramamis olsalardi…Sonuclari dusunmek bile istemiyorum…Mahalledeki bir Kurt kopegi sırf 100-200 liraya satilmak icin bahcelerinden calinmis ve satilamadigi icin oldurulmus, kopegin ailesi 1 hafta sonra haberini almis…Cok korkunc hikayeler bunlar…
    Birden fazla hayvana bakmanin yukleriyle ilgili soyledigin herseye katiliyorum, zira benim de evimde 2 kopegim var ve maddi manevi zorluklarini ben de yasiyorum ama Hera’nin hayati boyunca mutlulugu ve korunmasi acisindan artik bunlarin gerekliligini anladim…
    Sansi bol olsun diye dua ediyorum 🙂 Cok cok tesekkurler, sevgiler…

  8. ben de emel’e katiliyorum. bu ikinci kopek sarti adopt edebilecek insan sayisini ciddi olarak sinirliyor. eskiden kopegi olmus, kopegine cok iyi bakmis, kopegini kaybetmis insanlarin da bu havuza dahil edilmesi lazim. bu insanlar bu dediklerimi bir kac resimle gayet kolay ispat edebilirler… ikinci kopek kurali bu grubun onunu tikiyor…

  9. hehhehhe…. I would name her Anubis 🙂

  10. She looks like a deer 😀

  11. Bence de ikinci kopek ihtimalleri sadece zorlastirir gibi geliyor.. Bir de evdeki birinci kopekle uyum sorunu var tabi.. Bu sartlar biraz nat geo. kanalında izledigim programdaki gibi, cok daha gelismis ulkelerin sahiplenme kosullarına benziyor. Bizde ise insanlar evlerindeki ilk kopeklerine bile dogru duzgun bakamazken ustelik. Turkiyede oldugumuzu unutmayalim.. Umarım kizimin adiyla adas Hera, benim nazlı kizim kadar sansli olur..

  12. selin kurt says:

    geçmişte hayvan bakmış kişilere de bir şans verilmeli. aralarındaki sevgi bağını görebilmek için birlikte çekilmiş fotoğraflarına, videolarına bakılabilir. hayvanı açlıktan mı, dikkatsizlikten mi, ihmalden mi, hastalıktan mı öldü yoksa herhangi başka sebepten mi? başkasına mı verildi baksın diye bunlar araştırılmalı ve çok güven verenlere bir şans verilebileceğini düşünüyorum.

  13. My dog is sleeping right now over the sofa … is so cute! When I w-up is always in the right corner of my bad … and is a huge dog, 37 kgs! My little boy!

  14. maeshelle west-davies says:

    she is a beautiful girl. i hope she finds a wonderful home with some big cushy furniture to relax and look cute on.

    thanks for taking care of her!