Daha Çok Üye, Daha Geniş Yayılım – More Members, Bettter Reach

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Viktor and little Ali
Viktor and little Ali

Merhaba,

En son buu tür bir mesaj yayınlamamızın üzerinden neredeyse üç ay geçti.

O sırada, Sahip Çıkalım! kendisini Türkiye’deki en büyük hayvan hakları grubu olarak ispatlamış ve dahası, bulunduğu yön itibariyle diğer gruplardan nasıl apayrı bir duruşu olduğunu göstermişti. Diğer İnternet gruplarının faydasız eposta zincirleri, forumları, deli saçması komplo teorileri, yani Türkiye’de HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARINI ŞAKA GİBİ GÖSTEREN hiç bir pislik bulaşmadı bize.

Hayvan haklarını savunanları kimse ciddiye almıyordu. Neden? Çünkü geleneksel olarak hayvanseverler organizasyondan uzak ve anlık hareketlerde bulunuyorlardı.

Çoğu hayvansever ise yangınla tek başına savaşmak zorundaydı… Bunlar tabii “iyi”ler. “Kötü”ler, BURDA SÖZÜNÜ ETMEK İSTEMEDİĞİMİZ MIDE BULANDIRICI KARAKTERLER ise aslında yardım etmeye and içtikleri hayvanlara KARŞI çalışmalar yapıyorlardı.

Sahip Çıkalım! farklı bir secenek sunuyordu. Bilgisayar ekranlarının ötesinde de etkinliği olan bir Facebook grubu… Bugün TÜRKIYE’DE HER BÜYÜK KENTTEYİZ VE ULUSLARARASI AĞIMIZDA ABD, KANADA, İSPANYA, ALMANYA VE GÜNEY AFRİKA’DA BİNLERCE ÜYEMİZ VAR.

Kimileri yakindan bizimle işbirliği yapiyor, kimileri arkadaşlarımız, kimileri hayvanlarımızı sahiplenenler, kimileri problemlerinin çözümüne yardım ettiklerimiz, kimileri de sadece tavsiye almak için bize yazanlar… SİZLERİ ARKADAŞLARIMIZ OLARAK GÖRMEK BİZE GURUR VERİYOR.

Bunu geçmişte de söylemiştik, bir sayı oyunu bu. Ne kadar çok üyemiz olur ve ne kadar çok kişi gönderdiğimiz mesajları görürse, hayvanlara sahip bulma şansımız o kadar artacak. Bu nedenle bütün üyelerimize, arkadaşlarını Sahip Çıkalım! 2 grubuna davet etmelerini, ve davet ettikleri kişilerden de aynısını yapmasını istemelerini rica ediyoruz.

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=8350463062

Yeni (ve eski) üyelerden bazıları ayrılacak, bazıları kalacak. Bu çok doğal. Önemli olan, her geçen hafta, Türkiye’deki hayvanlara yardım edebilme gücümüzün artıyor olması.
Saygılarımla

V Larkhill

———-

Viktor and Frankie Larkhill, too tired to walk any longer..
Viktor and Frankie Larkhill, too tired to walk any longer..

Hi…

Last time we sent a similar message to this one was about three months ago.

Back then, Lets Adopt had consolidated itself as the largest animal welfare group in Turkey, furthermore, what had clearly begun to be evident is that this was a direct action group totally different from others. None of the forums and useless email chains of other internet groups, none of the crazy conspiracy theories, basically, none of the bullshit that has turned TURKISH ANIMAL WELFARE ACTIVISTS INTO THE BUTT OF ALL JOKES.

Nobody takes animal activists seriously.  Why? Because traditionally animal lovers have acted in a disorganized and haphazardly fashion.
People have been fighting fires on their own.. and those are the good ones.. the bad ones, REPULSIVE CHARACTERS WHO DONT DESERVE TO BE MENTIONED have actually been working AGAINST the animals they had sworn to protect.

Lets Adopt offered an alternative. A Facebook-based group with ramifications far beyond the computer screens. Today we have active groups IN EVERY MAJOR CITY IN TURKEY AS WELL AS AN INTERNATIONAL NETWORK WITH THOUSANDS OF MEMBERS IN THE US, CANADA, SPAIN, GERMANY AND SOUTH AFRICA.

Those who have been working closely with us, our friends, those who have adopted our animals, those that we have helped with their problems or simply those who have written to us asking for advice know the way we operate AND WE ARE PROUD TO CALL YOU OUR FRIENDS.

We have explained this in the past, this is a numbers game, the bigger number of people that receive our emails and get to see the animals we are trying to help the bigger the chances for adoption. This is why, we would like to ask all our members to please invite all their animal lover friends to Lets Adopt 2 and ask them to do the same:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1357669670#/group.php?gid=8350463062

Some of the new members (and old as well) will leave, some will stay.. it is entirely natural, but what is important is that, week after week, our ability to help animals where help is needed, WE NEED TO GROW.

Best regards

V

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

0 comments on “Daha Çok Üye, Daha Geniş Yayılım – More Members, Bettter ReachAdd yours →

  1. Ersin Demir says:

    Merhaba
    Merkezi olarak victor ve birkac kisinin cabasıyla yürütülen bir hareket gibi algılanıyor bu olusum.

    “izleyici” rolunden “katılımcı” ve aktif role gecmek isteyenleri harekete gecirek toplantılar vs. birseyler yapmak lazım.

    Sadece victor ve bir grup iyi niyetli arkadaşının otesinde bir izlenim yaratmak gerekiyor bence.
    Bunun için biz diger uyelerin de grubun aktivitelerine katılmamız gerekiyor.

    Eger böyle aktiviteler varsa tabi.

    Sevgiyle