Yıldız Kampüsünde son durum…

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Hunted
Av

Yıldız Kampüsünde son durum…

– Başka kaynaklardan da doğruladığımız kadarıyla eğer 14 Temmuz gecesi gönüllüler müdahale etmemiş olsalardı kampüste yaşayan kediler toplanıp bilinmeyen bir yere atılacaktı. Kedi-Avı işi üniversite görevlilerine değil kampüsün temizlik ve düzeninden sorumlu olan temizlik şirketine verilmiş ve kendilerine fazla mesaiye kalmaları, mümkün olduğu kadar kediyi endüstriyel çöp torbalarına koyup ağızlarını bağlamaları söylenmiş. Torbalara doldurulan kedilerin bilinmeyen bir noktaya atılabilmesi için de otoparkta bir araba bekletilmiş.

– Durum ortaya çıkınca panikle beraber çelişkili mesajlar verilmeye başlanıyor elbette. İnkar edin! Şimdi durun, sonra halledersiniz!!
– Dün akşam rektörden, kendisinin de bir hayvansever olduğunu, bahçesinde bir köpeği, evinde de bir kedisi ve bir de kuşu olduğunu bildiren komik bir mesaj aldık. Kedisinin sahibi Sayın Yüksel’in yok etme güdüsünden ne kadar haberi var bilmiyoruz. Herhalde büyük hayal kırıklığına uğrardı.

– Kampüste olan biteni yakından izliyoruz. Sizi de bilgilendireceğiz. Rektörden, şu ana kadar yaşananların  bir hata olduğuna ve bundan böyle hayvanların toplanıp bölgelerinden uzağa atılmasını yasaklayan 5199 sayılı Hayvan Haklarını Koruma Yasasına uyulacağını bildiren bir özür mektubu bekliyoruz.

Bu mektup yayınlanıncaya kadar gözümüz Sayın Yüksel’in üzerinde olacak!

Lütfen Rektör Profesör Dr. Yüksek’e telefon açıp veya yazıp konuyla ilgili düşüncelerinizi bildirin.

Telefon: +90 212 261 20 02 Fax: +90 212 261 42 84
yukseki@yildiz.edu.tr

Saygılarımla,

V Larkhill

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

1 comment on “Yıldız Kampüsünde son durum…Add yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Ben şöyle bir mail attım,

    Sayın Yüksek,

    -Eğer toplatılan hayvanlar konusunda bir bilginiz ve onayınız yoksa ne yazıktır ki kimse sizi ciddiye almıyor demektir. Böylesine önemli ve skandal olabilecek bir konuda üniversitenizde çalışanlarınız size haber bile vermiyor.

    -Eğer bu konuda bilginiz vardı veya kararı siz verdiyseniz, yazıklar olsun size “profesör” olmak bu kadar kolay mı? Hiç mi zeki ve yaratıcı olmak gerekmiyor? Bu mudur soruna bulduğunuz çözüm. Sizin birkaç satır okumuş, dünya’dan biraz haberiniz olmuş olması gerekiyor. Cahil, okuma-yazma bilmeyen ve yaratıcı zekası olmayan bir insan ancak böyle “ilkel ve vahşi” bir çözümü bulabilir.

    Biraz onurunuz var ise istifa edin ve hayvanlardan uzak bir yaşam sürün geri kalan hayatınızda.

    Bu maili okuduysanız teşekkür ederim,

    Cenk Karayazgan