Tarçın: Ebediyet

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Tarcin

Aşağıdaki mesajı çok yakın dostum Lale’den aldım az önce. Sizlerle, Sahip Çıkalım! ailemle paylaşmak istedim.

Blog’a bakıp yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız çok memnun olurum. Lale, bugüne kadar tanıdığım en harika hayvan kurtarıcılarından biri. Tek başına yüzlerce hayvanın hayatını kurtarmış bir kişi…

Bugün sevgili Tarçın’ımızı uğurladık (d. 1995)…
Hayat güneşimizdi.
Onu her zaman sevecek ve özleyeceğiz.
Lale & Murat & Ayshe

Tarcin

ZAMAN

Erteleyenler için yavaştır
Korkanlar içinse tez canlı…
Yas tutanlar için çok uzun
Tat alanlar içinse çok kısadır…
Ama sevenler için,
Zaman yoktur…

Henry van Dyke

tar 3

tar4

tar 6

tar 9


Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

43 comments on “Tarçın: EbediyetAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. sibel nançin says:

    belliki çok güzel yaşamış 14 yıllık bu dünyaya ait olan yaşamında sevgi dolu bir hayat:) tüm hayvan canlıları hakediyo bunu tarçın çok şanslıymış!!!

    şuanda anlatılmaz acılar içinde olduğunuzu tahmin ediyorum hatta biliyorum benimde böyle bir kaybım olmuştu…geçirdiğiniz güzel günleri ve ona verdiğiniz muhteşem hayatı düşünüp mutlu olabilirsiniz….yapacakta başka bişi yok açıkcası. kalbim sizinle atıyo inanın. ''hekimden sorma çekenden sor'' demişler ya onun için kalbim sizinle atıyo diyorum..

  2. Deniz Erguner says:

    Gencecik, en neşeli, en oyuncu haliyle ve kocaman bir huzurla bekliyor olacak sevdiklerini… Bu, sadece bir sonraki karşılaşmanıza kadar geçici bir veda… Onu her andığınızda gülümsemenizi diliyorum, acının yerini zamanla huzurun ve özlemin alacağına inanarak…

    Sevgiler,
    Deniz

  3. Sanem Berkalp says:

    Sevgili Lale'ye…

    Minik dostlarimizi kaybetmek aci verici olsa da, Tarcin'in sizinle gecirdigi her gunu mutlu ve huzurlu yasadigini dusunuyorum. Eminim ki gostermis oldugunuz sefkat ve sevginin degerini bilmis ve karsiligini da vermeye cabalamistir… Huzur icinde uyusun…
    Acinizi paylasiyor ve iyi dileklerimi sunuyorum…
    Sevgiyle…
    Sanem Berkalp

  4. Basiniz sagolsun 🙁

  5. müjgan alkım says:

    Bu dünyada güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir hayat geçirmiş olduğunu hissettim resimlerden. Eminim cennette ki hayatı da çok güzel gececek.. Başınız sağolsun.

  6. Göknur Özkul says:

    Tarçın'ın güzel ailesi, andaki hüzünlü duygularınızı tüm sevgimle paylaşıyorum…
    Yolu ışık, mekanı cennet olsun…

  7. Dilerim ki gittiği yerde de sizinle yaşadığı zamanki kadar huzurlu olur. Dilerim ki sizler yanınızda uzanan Tarçın'ın sıcaklığını, dostluğunu hatırlarsınız daima. Hayat ayırıyor bizi sevdiklerimizden; ister, istemez…. Biliriz ki sevdiklerimiz, uzaklarda bir yerlerde bizi gözlüyor, bizi bekliyor artık. Gözlerimizden akan yaşlar, -ki bilirim sonu gelmeyecek gibidir- onları üzer ancak. Eminim onu gülümseyerek hatırlamanızı ister. Yeni bir bedende can bulacaktır ve eminim sıcaklığını sizlerden esirgemeyecektir. Başınız sağolsun.

  8. Gülten Tibet says:

    Çok büyük bir sevgi..Bunu yitirmenn acısını bilirim.Yakar ,dağlar içinizi.Bir tarafı kırık tutunursunuz hayata.Yeni tarçınlarla tanışsanızda unutamazsınız..Onun yeri dolmaz..Kaybın insanı ,hayvanı yoktur bizler için.Acımız büyüktür.Sevgili Tarçın hayatınızda hep olacak,sevgisini içinizde hep yaşatacaksınız..Tanrıdan sabır diliyorum sizler için.Let's Adopt'ın bir üyesi olarakta,Tarçına bu kadar güzel baktığınız,sevgilerle yaşattığınız için teşekkür ediyorum.İyiki varsınız….Gülten Çetindağ Tibet

  9. Merhabalar,
    Sayın Lale Hanım, umarım bir miktar daha iyicesinizdir?
    Aslında adetim değildi bloglara yazı bırakmak. Fakat Tarçın'ın fotoğraflarına bakınca acınızı yüreğimde hissettim! 1,5 yıl önce aynı trajediyi Bende yaşadım. Dolayısıyla nasıl tarifi mümkün olmayan bir duygu olduğunu bilirim. Hatıralarım canlandıkca hala burkulurum! "ZAMAN" ise telafi edici değil, sadece bir yalancıdır. Dileyim odur ki kendinizi tez zamanda toparlayabilmeniz. Sevgili Tarçın'a yüreğimdeki şevkati yolluyorum!!! Başınız sağolsun!!!
    Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakın.
    Sevgiyle kalın.
    Erdem TERZİ

  10. müge gürsel says:

    :((( başınız sağolsun ben de oğlumu, hektor'umu yıllar önce kaybettim. Hep kendimi bizlerle yaşadığında sevgimizle onu mutlu ettiğimizi ve köpeklerin gittiği bir "köpek cenneti" olduğunu düşünerek avutmaya çalışırım..Kokusu, anısı, sevgileri, bakışları ve sıcaklıkları hep sizinle kalıyor buna inanın..Özlemi, hasreti de öyle…:( Ama çok mutlu bir hayat sürmüş resimlerinden, masum bakışlarından belli…ne mutlu sizlere ki onunla koca bir hayatı paylaştınız…onların bizi verdiği sevginin yeri ayrı ….bunu tadan biliyor bu yüzden acınızı paylaşıyor, size sabırlar diliyorum.. emin olun o şimdi köpek cennetinde mutlu…Hektor'umla koşuyor…

    sevgiler..
    müge gürsel

  11. all dogs go to heaven!

  12. Süleyman BİRCAN says:

    Üzüntünüzü paylaşıyor Başsağlığı diliyorum.Bir evlâdınızı kaybetmenin acısı içinde olduğunuzun farkınddayım.Tarçın'ın sizinle mutlu bir hayatı olduğu anlaşılıyor.Hem cinslerine göre şanşlı Tüyloş
    (Tüylü -hoş) lardan olan "Tarçın'ın toprağı bol olsun"diyorum.

  13. Deniz işmen Aker says:

    Nekadar sevmişsiniz. Ondan ayrılmak çok zor olmuştur.Sizi teselli etmek çok zor.Ben de bayramın birinci günü baktığım kedilerimden birini kaybettim.Çok yaşlı ve hastaydı.Kurtuldu diyemiyorum.Ona bir gün karşılaşacağıma,inanarak veda ettim.Bir gün kaybettiklerimize kavuşmak, dileği ile.Başınız sağ olsun.

  14. gozde bitir says:

    cok uzuldum…basiniz sagolsun, onlar birer melek ve bir gun geldikleri yere donmek zorundalar, sabirlar diliyorum. Umarim daha pek cok kucuk can sizin sevginizi tadar, bu dunyadan gitmeden once bize ve kendilerine kattiklari cok sey var cunku, kalpleri dolu dolu, kocaman onlarin.

  15. Nurhan Kalfaoglu says:

    Başınız sağ olsun. çok güzel bir köpekmiş. Allah rahmet eylesin.
    Ben de geçen yaz kedimi kaybettim. Acınızı paylaşıyorum.
    Saygılar..

  16. arzuzeytinci says:

    başınız sağolsun zamanla acının yerini özlemek alacak ve bu özlem bitmeyecek ama mutlu yaşamış bu bizlerin tesellisi olacak başka türlü nasıl yaşarız nasıl güç bulupta diğer canların hayatlarını kurtarmaya devam edebilirki

  17. Merve Yaprak says:

    Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm ve gözlerim doldu inanın.. Ama o burada yaşayabileceği en güzel hayatı geçirmiştir sizinle eminim.. Ve umarım kaybettiğimiz dostlarımızla bir gün hepimiz mutlaka karşılaşırız…
    Nice Tarçınlarla uzun yıllar beraber olmak dileğiyle.. Başınız sağolsun..
    Merve

  18. Devrim Akpinar says:

    Sevgili Lale, Murat ve Ayshe,
    Düşlerde sevin onu ve sessizce öpün nefesini. Yüzünüzde gülücükler büyütün onun için.
    Her özleminizde sözler büyütün ve söyleyin ona. Avcunuz her yandığında dokunun ve okşayın onu. Sevginizi yaşamanız için kavuşmayı beklemeyinı çünkü siz hiç ayrılmadınız, o hep sizinle ve yanınızda.

    Sevgiyle ve mutlulukla kalın,

    Devrim

  19. Didem Özsoy says:

    Bir Dosttan ayrılmanın zorluğunu 24 Ekim günü canım dostum ve kardeşimi öte aleme uğurlayarak ben de yaşadım. Tüm dostlarımızın bir arada, neşe içinde olduklarını ve tekrar kavuşacağımız zamanı beklediklerini hayal ederek kendimi oyalamaya çalışıyorum. Lale Hanıma ve dostlarını uğurlayan tüm arkadaşlara sabır diliyor, başınız sağ olsun diyorum.

  20. Aysegul Okan says:

    Ben sizi çok iyi anlıyorum ve de acınızı paylaşıyorum.Aynı olayı ben de kedimde yaşadım.Tam 21 gün kucağımda baktım ama ne yazık ki kurtaramadım,kaybettim.Sizin ona verdiğiniz sevgi sayesinde huzur içinde uyuyordur eminim.Başınız sağolsun.

    1. Aysegul Okan says:

      Acınızı paylaşıyorum,zira aynı olayları ben de yaşadım.21 kucağımda baktığım kızımı kurtaramadım ve kaybettim.Ama o huzur içinde uyuyor buna eminim,zira siz ona tüm sevginizi verdiniz.Başınız sağolsun.

  21. Yüreğin yanmasının acısı sadece zamanla hafifleyebiliyor. Ona verdiğiniz , yaşattığınız sevgi, mutluluk bir nebze olsa teselli edebiliyor belki insanı.. Bende bir gün tekrar karşılaşacağımıza inanıyorum. Belki de bu dünyadan ayrıldığımızda bizleri karşılayacaklardır kimbilir.. Başınız sağ olsun

  22. hayati çiftçi says:

    Ben de yıllar önce oğlum Marco'yu kaybettim. Üzüntünüzü paylaşıyorum. Ama sonsuz bir boyutta onunla ve diğer sevdiklerimle yeniden birlikte olacağıma dair güçlü bir inanç taşıyorum içimde. Böylece onu sık sık rüyalarımda görüyor hasret gideriyorum..Başınız sağolsun.

  23. eminesıdıka says:

    EMİNE SEVGİNÖZ .. Başınız sağ olsun der büyük acınızı paylaşırm. Ona olan sevginiz sanırım onu yaşama bağlamıştır. Şu an sizin na verdiğiniz sevgi beni çok çok duygulandırdı. Gözyaşlarıma hakim olamadım.

  24. Ümit Özcan says:

    Benim de Çileğim var tıpkı tarçın gibi.. Acınızı tüm yüreğimle paylaşıyor ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum.. başınız sağolsun..

  25. oh!!c'est tres beau

  26. les images sont superbes!!maintenant ce petit chien est au paradis des anges!!reposes en paix

  27. Tuba Kesim says:

    çok özleyeceksiniz…..

  28. Özenle ve sevilerek büyütülmüş olduğu resimlerinden belli..Çok üzüldüm..kelimelerin yetemediği nokta..

  29. Yesim Senler says:

    Basiniz sagolsun, acinizi paylasiyorum. Ayni olayi gecmiste yasayan birisi olarak uzuntunuzu cok iyi anliyorum.

  30. Nilgun Yenice says:

    Sevgili Lale,

    Birlikte gecirdiginiz guzel anlar, sevgi dolu bir yasam…Eminim Tarcin hep yasayacak..
    Başiniz sağolsun.. Sevgiler..

  31. Silvia Özler says:

    Tarçın benim Canela'ya çok benziyor. Görünüşü, alışkanlıkları… Nasıl hissettiğiniz tahmin edebilirim. Zamanı gelince ben de öyle hissedeceğim. Başınız sağ olsun.

  32. eminim sizinle çok sevgi dolu zaman geçirmiştir..ona pek çok insanın bile göremeyeceği bir aile sevgisini yaşattığınızdan emin olduğum dostunuz sizi sonsuzlukta bekliyor olacak..sabır diliyorum.sevgiler

  33. ayse arzık says:

    Kadife gibi yumuşacık ve sıcakmış Tarçın…her resminde o tatlılığı o kadar belli ki…Garip bir şekilde ismi ile çok bütünleşmiş . Sıcak ve burunda tüten bir his veriyor insana…hiçbir zaman kaybolmıyacak bir duygu..Bazen yoğun bazen hafif olarak….ama her zaman sizinle birlikte….

  34. ben de acınızı tanıyanlardanım..insanın içini kavuruyor..hatta o dönem ilaç bile kullanmıştım..zaman her şeyin ilacı değil ne yazık ki..sadece devam ediyorsunuz yaşamaya ama bir yerlerde taze taze duruyor hep!..hala özlüyorum,içim sızlıyor hatırladıkça..acınızı paylaşıyorum…sevgiyle kalın..

  35. Sevgili Lale hanım, acınızı tüm yüreğimde hissettim. Ben de çok sevdiğim köpeklerimi zaman içinde uğurladım, hala ağlarım her birine ayrı ayrı… Tarçın, sizinle geçirdiği hergün çok mutlu yaşamıştır eminim, resimlerden mutluluğu fışkırıyor… Bu sadece geçici bir süre, biz de zamanımızı doldurduğumuzda onlarla tekrar koşacağız, onlara tekrar sarılabileceğiz. Tarçın şimdi gökkuşağının diğer tarafında sizi bekliyor, benimkiler gibi ve birgün geldiğinizi gördüğünde size doğru tekrar koşacak… Tüm kalbimle başınız sağolsun:((

  36. basiniz sagolsun. Ama siz ona cok guzel mutlu bir hayat vermissiniz. umarim aciniz hafiflediginde baska bir minik cani tekrar hayatiniza alabilir, baska bir cana da ayni mutluluk ve guzellikleri verebilirsiniz.

  37. Ne kadar iyi anlıyorum..Mırnığım gittiğinde uçurumlara düşmüştüm sanki..Gideli 8 yıl oldu ben hala ağlıyorum. O gitti, eminim güzel bir yerde ama ben onu hala özlüyorum..Unutamazsınız ama acınız hafifler birgün…Başınız sağ olsun

  38. Acınızı çok iyi anlıyorum. BEnde güzel kızım SÜZET i yitirdiğimde dünyam yıkıldı ve ertesi günü bir kız köpek aldım adını SÜZET koydum bana 2 yavru verdi onlarıda vermedim. Şu anda 11 köpeğim var minik bahçemde ve dünyanın en mutlu insaniyim. Hayvan sahibi insanlar çok şanslılar bence onlara güzel hayat yaşatırsak bu dünyada çok şeyleri başarmışız demektir. Acınıza ortak oluyorum siz muhteşem insanlarsınız ve inanın sizi yukardan izliyordur ve hep yanınızdadır.

  39. ilkay Balkanlı Çakar says:

    Lale Hanım merhaba,
    Başınız sağolsun.Kusuruma bakmayın geçecek,mutlu günleri anıp onu mutlu hatırlayın gibi cümleler sarfetmek saçma geliyor şuanda bana. çünkü bunu yaşayan anlıyor şuanda ağlamaktan zor yazıyorum inanın bende tarçınımı kaybettim ama siz benden çok şanslısınız çünkü onun bir mezarı var bense şuanda nerde kimle yaşıyormu onu dahi bilmiyorum. Tarçın ismini duyduğum anda içim parçalandı hayat bazen acımasız bizlere de. Fakat şunu kabullenmek lazım doğum gibi ölümde gerçek bir müddet sonra hafifleyecek birazda olsa acınız.
    Gittiği yerdede en az sizinle olduğu kadar mutlu olsun inşallah

  40. Gözlerim doldu resimlere bakarken,yazıları okurken.Sizin kadar sevgi dolu insanlar yüreğine ve evine başka bir dostu katmalı.Tarçın'ın yerine değil,Tarçın'ın anısına.

  41. tılsım çolak says:

    Ama sevenler için,
    Zaman yoktur…

  42. nurşah okay says:

    Sevgili Lale Murat ve Ayşe ağlayarak okudum ve inanın acınızı çok iyi anlıyorum yıllar önce yaşlı olduğu için sokağa atılmış bi terrier sahiplenmiştik bizimle sadece 4 yıl yaşayabildi önce çok küfrettim onu atana sonra şükrettim iyi ki biz bulmuşuz diye 4 yıl da olsa bizimle çok mutlu yaşadı Tarçın sizinle çok mutlu bi 14 yıl geçirmiş hiç acısı diniyomu ?hayır! ama onunla olan güzel günleri ve şanslı olduklarını düşününce biraz rahatlıyo insan .,zaman korlaştırıyo o acıyı ,siz tarçına çok güzel bi hayat vermişsiniz sevginizle eminim onun güzel ruhu hep sizinle olacak başınız sağolsun