Maria ve Lola, Haykod’dan kurtarıldı (Ankara)

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Maria and Lola
Maria and Lola

Ankara’nın meşhur (!) Haykod barınağının yöneticisi Gamze Erkök Neer bir bildiri yayınlayarak Sahip Çıkalım gönüllülerinin hayvanlarını asla kurtaramayacağını iddia etti.

Bu bildiri zaten kendi içinde son derece acıklı çünkü bu insanların köpekleri kafeslere tıkmak yerine kurtarıp sahiplendirmeye çalışmaları gerekiyor.

Göreceğiniz fotoğraflar bu kurtarma operasyonlarından birisine ait.. Bu iki bebek Ankara Haykod barınağından kurtarıldı. Görevlinin başlangıçtaki direnci de 50 lirayla kırıldı.

Cehennemden cennete, Ankara’daki gönüllülerimiz sayesinde.

We love you
We love you

İki hasta bebek derhal Istanbul’a getirilip veteriner bakımı altına alındı ve geçici evlerimizden birisine alındı. Dört ay sonra bir arkadaşımızla yaşamak üzere Barselona’ya (İspanya) gittiler.

Sahip Çıkalım! gönüllülerini İstanbul ve diğer kentlerdeki barınakları ziyaret ederek buralardan bir kedi veya köpek kurtarmaya ve biz bu cana yeni bir ev bulana kadar geçici ailelik yapmaya çağırıyor.

Dünkü mesajımızda da belirttiğimiz gibi bu insanlar bu barınakların sorumluluğunu alabilecek niteliklere sahip değiller. Sahip Çıkalım! hayvanları bu insanların elinden kurtarmak için SİZDEN yardım bekliyor.

Lütfen v.larkhill@googlemail.com adresine yazarak bölgenizdeki barınakla ilgili kurtarma operasyonun koordine edebilirsiniz.

That bound is mine
That bound is mine
Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

1 comment on “Maria ve Lola, Haykod’dan kurtarıldı (Ankara)Add yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Emir Kuzeyli says:

    Şu aralar sonderece yoğun çalıştığım için kendi köpeğime bile yeterince vakit ayıramıyorum. Bu yoğunluk geçtiğinde yada daha az yoğun olacak bir iş bulduğumda 😉 mutlaka bir can kurtarmak için barınakları ziyaret edeceğim.

    Sevgiler

    Emir