Konuşmak kolay…Harekete geçme vakti.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Join us in Hasdal
Join us in Hasdal

Türkiye’de bir söz vardır,  “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” derler…peki…ben bu sözü kesinlikle saçma buluyorum.

Şimdi çok dürüst olacağım.

İki yılı aşkın süredir, tüm kalbimi ve ruhumu bu gruba adadım. Gece yarılarına kadar çalıştım, sonbahar, kış, yaz demeden…gün be gün…tam iki yıldır.

Olağanüstü şeyler başardık ve taklit edilen, takip edilen bir organizasyon kurduk. Çoğunuzla tanıştım, harika arkadaşlıklar edindik.

İki yılı geçti, sayısız hayvan kurtardık, çoğu burada, Türkiye’de yuvalandırıldı ; en zor vakalar, Gülümser ve yurtdışına gidecek olan diğer hayvanlarımız gibi Türk ailelerinin istemedikleri, sahiplenmeyi kabul etmedikleri hayvanları yurtdışına gönderdik, oralarda yuva buldular, sahiplenildiler.

İki yılı geçti, insanları ve kurumları çok büyük ölçüde eğittik. Her yönden hayvanları koruyup kollayan insanlardan oluşan bir aile, bir kabile kurduk.

Tüm bunlarla beraber, şu an benim için menzilimizi ve etki alanımızı sınama vakti;  vakit, tam şu anda, niyetlerimizi ortaya koyma ve buna göre karar alma vakti.

Bildiginiz üzere, geçen hafta, bizlerden 100 kişi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yasadışı faaliyetleri ve şehrin sokak köpekleri için sonu gelmek bilmeyen katliamları protesto etmek için  Hasdal’daydı. Gösterinin sonunda, taleplerimizi belirten bir liste okuduk onlara. Listeyi BURADA bulabilirsiniz. Televizyonlar ve medya olayı ekrana taşıdılar…Haber, tüm günlük gazetelerde yayınlandı.

Bu hafta, bu olayı tekrarlıyoruz, ama bu sefer ben de orada olacağım, bu çok büyük bir bahis olacak. Cumartesi günü, İstanbul’da hayvan hakları adına gelmiş geçmiş en büyük gösteriyi biz yapacağız. Eğer, gösteri, düşük katılım sebebi ile amacına ulaşmazsa, ben çekileceğim ve bu grubun yönetimini SİZE bırakacağım, hayvanseverlere, grubun amacına, en üst performansına ulaşması için.

Çok iyi farkındayım ki; bazılarınız, bu grubun başarılarını görmezden gelerek, yalnızca benim bir yabancı oluşuma odaklanmayı tercih ettiniz. Bu, yapılacak en saçma şeydi. Bu cumartesi, hep beraber, iki şeyi birden yapıyor olacaksınız…Bir taraftan, umuyorum ki, hayvanları koruyacak, bir yandan da bu gruba destek çıkacaksınız.

Madem öyle…Cumartesi, 11.30’da…Hasdal’da. Orada görüşürüz.

Ve lütfen…gelin ve yalnız gelmeyin. Karınızı, kocanızı, çocuklarınızı, ailenizi, arkadaşlarınızı, hayvanları seven tanıdığınız herkesi sizle beraber getirin. Ülkesinden gurur duyan ve haberlerde ardı arkası gelmeyen bu gaddarlıkları okumaktan, görmekten utanan, tanıdıgınız herkesi getirin.

Eğer, iyilik adına değişim istiyorsanız gelin…ve eğer gelmiyorsanız, lütfen bana bir daha nasıl da iyi hayvanseverler oldugunuzu anlatmayın; çünkü siz ve ben biliyor olacağız ki ; bu doğru değil.

Viktor Larkhill

v.larkhill@googlemail.com

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

10 comments on “Konuşmak kolay…Harekete geçme vakti.Add yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. MELEK ŞENGÖNÜL says:

    hayvanlar için kim bir işin ucundan tutarsa,bir can kurtarır ise bizim için değerli insan odur..
    müslüman olupta katliam,işkence yapan yokmu?

    1. Viktor Larkhill says:

      Yes!

  2. AYŞE KUTUR says:

    Ben sizi bütün kalbimle destekliyorum. Dini ne
    olursa olsun
    önemli olan insan olmasıdır.İyi ki varsınız canlar için
    yaptıklarınız için de binlerce teşekkürler..

  3. Erkan Moray says:

    Hayvan sevgisinin milliyeti dini olmaz, olamaz. Hayvan sevgisi tipki insan sevgisi gibi evrenseldir. Sinir, milliyet falan tanimaz tanimamalidir. Sevginin pasaportu yoktur.

  4. Umut Arabaci says:

    Geliyoruz!

  5. Rengin Ayse GAZIOGLU says:

    you shouldn’t give up- you can- i hope everyone will be there this time-
    sen vazgeçmemelisin- umarım bu kez herkes orada olur-

  6. Timur GÖZLER says:

    Gönlümuz sizlerle.Yurt disindayim,katilamayacagim.Kolay gelsin dostum.Gayretleriniz takdire deger.Selamlar.

  7. GÜLPERİ ÖNEN says:

    Bodrum da yaşadığım için gelemiyorum sizin gibi bir kişiyi tanıdığım için mutluyum. Bende bölgemdeki hayvanlara yardım ederek size katıldığımı düşünüyorum. İyiki varsınız. Tüm hayvanlar adına teşekkürler.

  8. Bütün kalbimle destekliyorum.Orada olamayacağım için de üzülüyorum:((Bakımını üstlendiğim sahibsiz zehirlenmiş bir köpekle ilgilenmeye çalışırken bana sevginin dili,dini, ırkı ve cinsiyeti olmadığını hatırlatan veterinerime ve yabanci hayvan dostu dostlarıma binlerce kez teşekkür ederim.

  9. Butun tanidiklarima asagidaki mesaji gonderdim. Umarim olumlu neticeler alirsiniz. CABALARINIZ icin KALPTEN TESEKKURLER. – Sevim

    (LUTFEN TUM TANIDIKLARINIZLA PAYLASIN..Bu caba derdini, kederini kelimelere dokemeyen, sokalarda ac-susuz, yarali ve caresiz sessizce ACI cekenleri koruma cabasi. LUTFEN listenizdeki tum TANIDIKLARINIZLA, HERKESLE PAYLASIN…)