Sahip Çıkalım!: Yeni pencereler açıyoruz

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email


Çoğunuzun bildiği üzere Kanadalı bir köpeği, Brindi’yi kurtarmak için bir mücadele başlattık.

Yazılarımız hem Fransızca hem de Türkçe’ye çevrilerek Internet üzerinden bütün dünyaya yayılıyor ve dünya çapında bir gayretle yalnızca Türkiye’de değil, Kuzey Amerika’da da çok sayıda hayvan kurtarılıyor. Başlattığımız mücadele son derece başarılı gidiyor ve bizler, bu başarının bir parçası olmakla gurur duyuyoruz.

Sahip Çıkalım! böyle bir savaşa girdiği için çok memnunum.

Bütün bu gelişmeler beni Türkiye’deki Sahip Çıkalım! grubumuzu etkileyen konular üzerine, bu kadar büyük bir hayvan sever kitlesinin nasıl olup da böyle bir izolasyon ve paranoya karmaşası içinde yaşadığını düşünmeye sevk etti.

Bu durumda yöntemimizi değiştirmeliyiz. Bu değişiklik nedeniyle, Sahip Çıkalım! (Türkiye) bundan sonra iki ana hedef doğrultusunda hareket edecek:

a)   Hem Türkiye hem de yurtdışındaki kör ve sakat hayvanların sahiplendirilmesi.

b)   Türkiye’deki hayvan severlerin yalnızca bu ülkedeki hayvanları ilgilendiren konularda değil, daha da önemlisi, dünyanın her yerindeki hayvanlar konusunda eğitilmesi.

Tutumumuzda gösterdiğimiz bu değişiklik ile iki amaca ulaşmış olacağız:

1)   Türkiye’deki hayvan severlere, dilden kaynaklanan iletişimsizlik nedeniyle, birçok konuyu olduğu gibi yani tam olarak göremediklerini anlatacağız.

2)   Uluslararası gruplarımızı genişleteceğiz ve bu gruplar, zaman içinde, Türkiye’deki meselelere daha aşina olacaklar.

Internet ve sosyal medya tamamen açık, samimi olmakla ilgilidir…  Artık Türkiye’deki hayvan severlerin daha açık ve akıllı davranma zamanı geldi. Bizler, en başından beri bu yolu izlemeye gayret ettik ancak bugünden itibaren bu konuların dışında kalan hayvan severler için farklı bakış açıları üretip yeni pencereler açmaya çalışacağız.

Sevgiler…

Viktor Larkhill

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email