Sahip Çıkalım! Kiralık Değil

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Az önce önde gelen mama üreticilerinden birisinin ulusal dağıtıcısıyla telefondaydım.

Hadi ona Sayın Kemik diyelim.

Sayın Kemik Sahip Çıkalım!’ı uzun süredir takip etmekteymiş ve evcil hayvan sahiplerinin üzerindeki etkisinin farkındaymış, ve bir de fikri varmış: Sayın Larkhill’i arayalım ve markamızın pazarlamasını yapmasını teklif edelim. Sahip Çıkalım! reklam koyup para verelim! Sayın Kemik’e Sahip Çıkalım!’ın kiralık olmadığını, çiğ etle
beslenmeden yana olduğumu, dolayısıyla bu grubun asla ticari mama firmalarını desteklemeyeceğini ve onlardan destek almayacağını anlatmam sadece 2 dakika sürdü. Böyle birşeye kalkışmak kuruluşumuzun
bizi betimleyen temel amaçlarına ters düşerdi ve yapılacak iş değildi.

Sahip Çıkalım! Türkiye’nin sağ alt köşesinde birkaç banner görüyorsunuz. Size bunların sahiplerinin kim olduğunu ve neden burada bulunduklarını açıklayayım.

Sahip Çıkalım!’da logosu bulunan klinikler burada ticari bir amaçla değil Türkiye’deki hayvanlar için yaptıkları inanılmaz işlerden dolayı buradalar. Bu kliniklerden her birisi çok zor durumlardaki hayvanlarımızı hayata döndürmek için olağanüstü çabalar gösterdiler.

Bu kliniklerdeki doktorlar yapmaları gerekenden çok daha fazlasını defalarca gerçekleştirdiler ve bu grubun kurtarma operasyonlarının bel kemiğini oluşturdular.

İsimlerini bu listede görmek bana gurur veriyor.

Listenin sonuna doğru üç isim daha var ki bunların veteriner hekimlikle bir alakası yok. Veribir, kurucularından birinin üyemiz olduğu bir teknoloji firması. Bize bundan bir ay kadar önce, önceki internet hizmet sağlayıcımız ortadan kaybolduğunda yaklaştılar.

Travmatik bir süreçti, tüm işlerimiz, tüm içeriğimiz kaybolmuştu.

Facebook sayfama buna dair bir mesaj koydum ve bir iki dakika içerisinde Faruk’tan kendisinin ve şirketinin bu işi yapmaya hazır olduğunu belirten harika bir mesaj aldım. Veribir şu anda Blog sayfamızın Host’u ve bize ancak rüyalarımızda görebileceğimiz türden bir destek veriyor.

Ardından Tapho Studio geliyor. Tapho Studio arkadaşımız Tayfun Çimen tarafından yönetilen bir tasarım firması. Blog’umuzun son gorüntüsün sorumlusu onlar. Blog sürekli gelişmekte olan bir alan ve işlevlerini
devamlı güncelliyoruz. Tayfun bize büyük bir yardımda bulundu. O yüzden burada.

Ve son olarak, en altta komik görünüşlü bir balık var: Qefal. Hayır, bir balık lokantası değil. Qefal bir sosyal medya danışmanlık şirketi ve dünyanın düşüncenin gücüyle değişeceğine inanan iki kişi tarafından yönetiliyor. Bu insanlardan birisi benim. Bu minicik şirket Sahip Çıkalım!’ın arkasındaki beyin; fikri yaratan, bugüne getirerek geliştiren ve şu anda bir başka müthiş dijital ajansla beraber, ki adını zamanı gelince açıklayacağım, ve bizi bir sonraki aşamaya götürecek olan devasa bir proje üzerinde çalışmakta olan… Bu projeyi iki yıl önce başladığımızda ancak rüyamızda görebilirdik. Qefal bu grubun en büyük sponsoru, hem zaman hem de maddi manada.

Bu insanların her biri dünya üzerindeki hayvanlar ve insanlar üzerinde bir fark yaratıyorlar, hem de her gün.

Yeni isimleri bekleyin.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

1 comment on “Sahip Çıkalım! Kiralık DeğilAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Ümit Peşteli Özdemir says:

    Evet, kiralık olmak, ilerde SATILIK (!) olmaya neden olabilir,
    En doğrusunu yapmışsınız Viktor.
    Selam ve sevgilerimle…