DANSK FOLKEPARTI RÅDER FOLK TIL AT SLÅ DERES EGNE HUNDE IHJEL!

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Nej til udryddelsen af 13 vidunderlige hunderacer i Danmark og dermed et stort NEJ
til den nye hundelov!

Hvorfor?

Fordi problemet er at den er uretfærdig!
Den er baseret på påvirkninger fra mediernes massehysteri og ikke på fakta og forskning.
Politikerne der står bag denne beslutning er selv begyndt at skyde sig selv i skoen ved  at opfordre fok til at bryde loven for at overholde den. De opfordrer blandt andet til at folk selv kan aflive deres hunde hvis dyrlægerne nægter det.

Konsekvenserne af denne lov er mangfoldige og er allerede begyndt at ses, ikke blot påvirker dette hundene, men også hundeejerne. Mange er i desperation begyndt at give afkald på deres hunde, efterlade dem fordi dyreinternaterne ikke kan tage imod dem,  dyrelæger er begyndt at nægte at aflive sunde og raske hunde og det gør at ejerne er  begyndt at ty til mere drastiske midler for at komme af med deres hunde.

Dette hører sig ikke hjemme i et demokratisk land! Et land som burde være forbillede for andre lande som ikke har samme midler til rådighed til oplysning og uddannelse som Danmark  har. Et land som burde være forkæmper for dyrerettigheder og ikke bryde dem.

Loven har flere konsekvenser, man kan ikke længere kan gå til hundetræning med de hunde der nu er forbudt. Uden for privat grund skal de altid have mundkurv på og føres i en højst to meter lang snor. Derfor er det ikke muligt at gennemføre øvelser som lydighed, hvor ejeren  skal kunne kalde hunden til sig. Det giver ikke megen mening, når hunden er i snor. Heller ikke at træne hunden i at gå frem og stoppe på kommando, og øvelsen i at gå fri uden snor er direkte i strid med hundeloven!

Politikerne siger at hundeloven er til for at formindske skader og hundebid, og det er i for sig fint nok, problemet er blot at disse 13 hunderacer mere eller mindre er tilfældigt valgt. Ser man på statistikkerne er det nogle andre hunde som ikke på denne liste som forårsager de fleste skader.
Vil man formindske skaderne må man oprette nogle regler som bør følges af ALLE hundeejere, og  ikke på denne måde hvor visse racer er blevet forbudt og nu bliver hængt ud af medierne og får samme behandling som jøderne under 2. verdenskrig.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

1 comment on “DANSK FOLKEPARTI RÅDER FOLK TIL AT SLÅ DERES EGNE HUNDE IHJEL!Add yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. This is unbe-f*cking-lievable!!!!!!!
    I thought Denmark was a civilized country!!!
    (It is my country as well as Norway, because my mother was Danish.)
    Now I feel really pissed off!!!!
    I feel ashamed on Denmark’s behalf…..