Beni Evime Uçurun

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Alex İzmir’de doğdu.

Hayatının ilk haftalarını annesiyle, muhtemelen bir evin arka bahçesinde geçirdi.

Kısa zamanda, kendini kuyruk sallayarak yemek dilendiği sokaklarda buldu.

Yumuşak doğası ve arkadaş canlısı karakteri onu yerel balık lokantalarının maskotu yaptı; lokantalar Alex’i her gün yemek artıklarıyla besliyorlardı.

Alex’in evi yoktu ama o mutlu bir köpekti.

Her şey bir sabah kuvvetli bir darbe ardından gelen yakıcı bir acıyla son buldu.

Alexander bir barınakta gözlerini açtı. Bacaklarından biri kesilmişti. Orada bir hafta daha kalmasına izin verildi ama sonra tekrar sokaklara atıldı.

Alex gibi köpeklere Türkiye’de yer yok. Köpekler burada bir sosyal statü göstergesi. Köpekler mükemmel olmalı. Ortalama bir Türk ailesi sadece mükemmel bir köpeği kabul edebiliyor.

Alex üyelerimizden biri tarafından kurtarılıp bir pansiyona yerleştirildi. Aylardır orada kalıyor, yaraları iyileşiyor, yeni hayatına alışıyor.

Bu videoda şu an ne durumda olduğunu görebilirsiniz.

Alex artık bir sokak köpeği değil. Ona Belçika’da bir aile bulduk. Orada başka bir köpek ve üç kedi eşliğinde, muhteşem bir evde, harika bir aileyle yaşayacak. Burada böyle bir aile bulamadık. Onu hiçkimse istemedi. Bazı “hayvanseverler” bir Türk köpeğin Türkiye topraklarında ölmesi gerektiğini söyleyecek kadar ileri gittiler…Buna inanabiliyor musunuz?

Alex’i ve diğer köpekleri evlerine ulaştırmak için yardımlarınıza ihtiyacımız var. Şu anda Alex, Tiny, Bertha, Hope, Pipas ve onlar gibi birçok köpeği yurtdışındaki yuvalarına götürmek için yardım topluyoruz.

Alex’in size ihtiyacı var. Lütfen bloğumuzun sağındaki Chip in logosuna ya da doğrudan buraya tıklayın ve onu yeni evine ulaştırmamıza yardım edin. Miktar ne kadar az olursa olsun, bu muhteşem hayvanların yeni ailelerine kavuşmalarına bir katkıda bulunacaktır.

Lütfen onlara yardımcı olun…
Viktor Larkhill

Not:  BURADA daha önce yurtdışına giden köpeklerimizin resimlerini görebilirsiniz… hepsinin inanılmaz hikayeleri var…

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

2 comments on “Beni Evime UçurunAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Emir Kuzeyli says:

    Bu sözde hayvan severleri anlamıyorum. Boşuna ne kasıp stres oluyorlarki. Sanki ona yuva vereceklermiş gibi yurt dışına çıkmasını istemiyorlar.

    Türkiyede ölmeliymiş. Kötü bir yaşam yaşayıp burada ölmesinin ne anlamı var sanki.
    İslami kurallara göre mi defnetmeyi düşünüyor bu densizler. Öldükten sonra ne farkı varmış bir anlatsınlar. Şimdi hiçbirinizin sağlamayacağı standatlarda bir yaşantısı olacak. Mutlu olmayı sizden daha fazla hakettiği kesin.

    Bu zihniyete sahip sözde hayvanseverler, işinize bakın, mümkünse de hayvanlardan uzak durun.
    Onların yaşamı biz insanlar yüzünden zaten yeterince zor.
    Özelliklede ülkmizde. Kendini hayvan sever olarak adlandıranlar bile onların mutlu olmasına engel teşkil edecek hareketlerde bulunuyor.

  2. Türk köpegi Türkiye’de ölmeliymis.Aman allahim!su lafa bakin!bu insanlar iyice kafayi yemis.Icimden cok sey demek geliyor ama yazamiyorum…
    Bu laflari etmeden sokaklarda her gün türlü iskencelere maruz kalan,bacaklari kirilan,dövülen,tecavüze ugrayan hayvanlari korumaya calissinlar.
    Bu ülkede kücük yaslarda sacma sapan seyler ögretceklerine hayvan ve doga sevgisini ögretsinler.Ögretsinlerki,bilinclendirsinlerki insanlar köpek almayi, marka canta almakla bir tutmasin bunu da hayvanseverlik sanmasin.