Yalnız

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Yalnız

Sevgili arkadaşlar,

Bugünkü yazı hayvanlarla değil insanlarla ilgili. İnsanlarla, ve değişiklikle…

Sahip Çıkalım – Let’s Adopt Türkiye’deki hayvan koruma ortamını tamamen değiştirdi.

Birden bire, statükoyu değiştirmeye kararlı bir grup sabit fikirli insan çıktı ortaya.

Sahip Çıkalım – Let’s Adopt’un ortaya çıkmasından önceki statüko neydi? O kadar da eski olmadığına göre hatırlamanız zor olmasa gerek.

Yalnız.

Yalnız, çevrenizdeki olayların gelişmesini izlerken uzun süre kendinizi nasıl hissettiğinizdir… Suç teşkil eden davranışlar ve sistemli yalancılıkla meşgul belediyeler, en temel sözlerini unutum hayvanlarını sokakların acımasız yaşamına terk eden hayvan sahipleri, her gün vahşice hayvanlara zulüm eden sayısız insan, etkilerine tanık olduğunuz ve ruhunuzun çaresizlik içinde haykırmasına neden olan davranışlar… Etrafındaki insanlar da pek yardımcı olmuyorlardı. Aileniz, hayvanlara karşı hissettikleriniz yüzünden size sırt çevirdi, anne babanız siz ortada yokken ağladığı için köpeğinizi dışarı attı, kocanız kurtardığınız kedi yavrularından kurtulmadığınız takdirde sizi terk etmekle tehdit etti.

Yalnızdınız.

Sonra, insanlara en önemli şeyi sunan bir grup çıktı ortaya. Bir bağlantı. Bir kabile. Sahip Çıkalım – Let’s Adopt size, sizin gibi insanlarla bağlantı kurma olanağını sundu. Size başkalarından destek alma, basit bir önerme çerçevesinde arkadaşlıklar kurma, hayvanlara sevgi ve saygı gösterme olanağını, bir yaşam tarzını sundu.

birden herşey değişmeye başladı. O yıllar süren yalnızlığın bir hayalden ibaret olduğunu düşünmeye başladınız. Aslında sizin gibi başkaları da vardı. Pek çok başkaları. Yolun aşağısında, her gece evinin rahatını bırakıp mahalledeki başıboş hayvanları beslemeye çıkan şu bey vardı. Birkaç yüz metre ilerde, hayatlarını yaralı hayvanları kurtarıp, rehabilite edip onlara ev bulmaya adamış çok tatlı bir çift vardı… birden bu insanlar sizin etrafınızdaydılar.

Sahip Çıkalım – Let’s Adopt hiç bir şey yapmadı, sadece o bağlantıyı kurdu.

Sahip Çıkalım – Let’s Adopt çok özel insanların bir ağıdır. Sizin gibi, grubun gücünden güç alan, inanılmaz şeyler başarmaya kararlı, ve en önemlisi, örnek olarak önderlik eden insanlar…

Hepsini kurtaramayız. Üyelerin sayısı ne kadar çok olursa olsun, eylemlerimiz üyelerimizin çalışmalarıyla sınırlıdır. Ama size yolunu öğretebiliriz, SİZ bir kurtarıcı olabilirsiniz, ve SİZ diğerlerine yolunu öğretebilirsiniz.

Doğal olarak, bu yeni yaklaşım insanları rahatsız etti. Birden bire, bugüne kadar komplo teorileri ve anlamsız yalanlarla kafanızı ütülemeye çalışan küçük bir doyumsuz insan grubu kendilerini tehdit altında hissettiler ve yaz sonundaki sivrisinekler gibi daha saldırganlaştılar. Emaillerle akıl almaz yalanlar, ancak zayıf bir beyinde şüphe yaratacak suçlamalar gidip gelmeye başladı. Sorun şu ki, zayıf beyinler yer yerde var. Suçlayıcılar, hepimizin ortak bir yönünü, vatan sevgisini harekete geçirecek düğmeye basmaya çalıştılar.

Birden bire bu doyumsuz kişiler Sahip Çıkalım – Let’s Adopt’un ülkenizin imajını lekelemeye çalıştığını, Sahip Çıkalım – Let’s Adopt’un Türk Milletini küçük düşürmeye çalışan global bir komplonun bir parçası olduğunu söylemeye başladılar.

Bu suçlamalar öyle anlamsız ve akıl almaz ki, onları ortadan kaldırmak için bir çaba harcamayacağız. Onlara inanmaya hazır zayıf beyinli insanlar, küçük yeşil adamlara inandıkları gibi, bunlara da inanacaktır. O zayıf beyinler hasata hazır, ve arada sırada kanuni yollara başvurup onları af diler halde dize getirmekten (daha önce oldu) başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Yapabileceğimiz şey çalışmaya devam etmektir. SİZİN yapabileceğiniz, şimdiye kadar yaptıklarınıza, yardım etmeye, hayvanları kurtarmaya, haksızlıklarla mücadele etmeye, doğruları söylemeye, ve bütün bunları artık yalnız olmadığınızın bilincinde olmanın verdiği cesaret ve kararlılıkla yapmaya devam etmektir!!!

Bağlantıyı kurmaya devam edin. Bugün sizleri, arkadaş listenizdeki her bir kişiyi Sahip Çıkalım – Let’s Adopt’a üye olmaya davet ederek bu harika grubun erişim alanını ve etkisini genişletmeye davet ediyorum. Bunu bugün yapın, çünkü o insan kalabalıkları arasında hala sizin bu grubu bulmadan önce hissettiğiniz gibi kendini yalnız hissedenler var.

Arkadaşlarınızı bugün davet edin.

http://www.facebook.com/group.php?gid=15520956297

En iyi dileklerimle,

Viktor Larkhill

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

3 comments on “YalnızAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. sujen maloney says:

    I am sick and tired of Turks’ conspiracy theories about anything that is done properly and with passion and ambition..

  2. Tek bir can için benim, senin, herkesin imajının yıkılmasına değer! Bizim gibi insanlar her zaman “hasta” olarak görüldü. Bugüne kadar duyduğum en “masum” yaklaşım, “bunlarla uğraşacağına çocuk yap!” oldu.
    Bu grubun varlığı benim için çok değerli. Yıllardır yaşadığım çaresiz durumları düşününce, en azından bundan sonra çıkmaza girdiğimde, yalnızca duygusal destek bile olsa, çabamı paylaşcak insanlar olduğunu ve onlara bir elektronik posta uzakta olduğumu bilmek bana yetiyor.
    Bazılarının komplo teorilerini bu kadar seviyor olması bizim suçumuz değil! Hayvanların hiç değil!