İdil Uzun – Hepimize Örnek

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Idil Uzun
Idil Uzun

Sevgili Arkadaşlar…

Geçen Cumartesi, henüz güneş doğmadan, İzmir’de bir genç kız evinden çıktı. Bir otobüsle havaalanına geldi ve İstanbul’a uçmak üzere check-in işlemlerini yaptı.

Bu genç kızın, daha doğrusu, genç kadının ismi İdil Uzun.

İdil, bizim en harika gönüllülerimizden. İzmir’de yaşıyor. Öğrenci. O bir kurtarıcı, aynı zamanda hayvanlarımıza geçici ailelik yapıyor, her yönüyle mükemmel bir insan.

İşe bakın ki…Yine hiç bir üretkenlikte bulunmayarak ne kendilerine ne de etraflarındakilere faydalarının dokunmayacağı, tembelce pinekleyecekleri başka bir güne daha uyanmaya hazır bir dolu sözde hayvansever yataklarında henüz horlarken, İdil, İstanbul Belediyesi’nin zalimliklerine karşı yürüttüğümüz protestoya katılmak üzere uçağa atlayarak İstanbul’a geldi.

İdil, protestoya hiç bir şekilde yetişemedi. THY’nin hava koşullarını hesap edemeden düzenlediği uçuşlar yüzünden, uçağı altı saat gecikmeli kalktı.Yine de seyahatini iptal etmedi ve İdil bizimle beraber olmak için İstanbul’a geldi.

İdil, bu ulusun tüm genç insanlarına bir örnek, ve üstünde her zaman bizim desteğimiz olacak.

İdil, sana minnettarım; Let’s Adopt, sen ve senin gibi insanların sayesinde şu an bulunduğu yerde… Senin yüzünden, yaptığım şeye devam edeceğim.

Kucak dolusu sevgilerimle,

Viktor

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

15 comments on “İdil Uzun – Hepimize ÖrnekAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Merve Yaprak says:

    Keşke herkes İdil gibi olabilse.. İstanbul’da olduğu halde yataklarından kalkmaya üşenip gelmeyen -sözde hayvanseverlere mesela..
    Sen muhteşemsin Idil ! 🙂
    LA ailemiz sayesinde, seni tanıdığım için çok mutluyum ! :))
    xx

  2. Çağrı Sert says:

    İdil, benim yüzünü bile görmeden “dostum” dediğim ender insanlardan biri. ve onunla gurur duyuyorum. benim gibi “hayvan severler” cinstir, huysuzdur, hayvanlarını kolay kolay kimseye bırakmaz. ama ben İdil’e hem hayvanlarımı hem de kendimi hiç tereddütsüz bırakırım 🙂 hani bir şeyi söylemekle yapmak arasında bir fark vardır ya… İdil işte o.

    Let’s Adopt hayatıma harikalar katmaya devam ediyor… Hayvanlar, Kurtarmalar sonucu hissettiğim tarifsiz duygular ve İdil gibi dostlar.

  3. Deniz Erguner says:

    Canım benim! Seninle gurur duyuyorum! Daima olduğun insan gibi, KENDİN gibi kal… İnsanlar senin etrafına saçtığın o pozitif enerjiden, ışıltından, sevginden, o kocaman yüreğinden etkilensinler, bu “gerçek” insana hayran olsunlar… Sana baktıklarında şu an bizim gördüğümüz bu muhteşem insan hayatlarında çok şeyi değiştirebilsin… Kendilerindeki eksikleri görüp gerçekten düzeltmek için bir adım attırabilecek kadar güçlü ol hep…

    Çok ama çok güzel bir yüreğin ve dünyalara bedel bir güzelliğin var küçük kız, hep çok mutlu ol… Hep yanımızda, hep ilhamımız ol…

    Seni çok seviyorum kuzum,
    Deniz

  4. idil uzun says:

    hepinizi cok seviyorum,herzamanda arkanızdayım,sizin o güzel yüreginize,hayvansevginize,desteginize,kararlılıgınıza hayranım,ve viktor gerçekten cok tesekkür ediyorum,cok duygulandırdı ..

  5. Banu Güneri says:

    İşte gençliğimize örnek olması gereken biri. Hepimize büyük dersler veriyorsun İdil. Seni seviyoruz.

  6. harikasın bebeğim ^.^
    hepiniz harikasınız

  7. Elif Elçin says:

    Vayy bende çok duygulandım gerçekten:S

    Ve bu cevheri keşfetmiş olduğum için biraz da guru duydum, kendimle 😀

    Şaka bir yana İdilcik iyi ki varsın, benim bu davada çok zor anlarımda yanımda oldun ve destek oldun.Bana devam etme gücünü verdin..

    Ben harika bir insan , bir kardeş edindim.

    tekrarlamış olacağım ama söylemeden edmeyeceğim İYİ Kİ VARSIN 🙂
    IDİL THE AMAZİNG 😉

  8. Vuslat C. says:

    İdil is my babygirl, my friend and my sister and Hero’s favorite lady 🙂
    I love her so much…We need more & more people like her in this country…

  9. İdil’i tanımıyorum. Fotoğrafını gördüm. Duruşu,gözleri ve edası siz yorum yapan hayvansever arkadaşlarımızı haklı çıkaracak görünüşte. Dilerim İdil’ler çoğalır. O’nu ve onun gibi olanları seviyoruz. İyiki varlar. İyiki insan topluluğu içinde hayvanları seven ve onlar için çalışan, onları koruyan ve yardım eden kişilerin varlığını ispat ediyorlar.

  10. ayse arzık says:

    Gerçekten İdilin,hayvanlara olan sevgisi,empatisi,yaklaşımı sadece gençlere değil,her yaştan insana örnek olacak düzeyde…Akıllı,muhabbetli,duyarlı.Aynı zamanda,problem çözücü.
    Bu nitelikte gençlerin,çoğalmasını umuyorum,diliyorum…

  11. GÜLPERİ ÖNEN says:

    İdil hanım şahesersiniz iyiki varsınız. Bizde kendimizi iyi bir hayvansever sanıyoruz, ama 9 köpeğimi bırakıp Bodrum dan gelmem imkansız gönlüm hep sizinle sevgiyle öptüm

  12. neba ayana piscitelli says:

    Tesekkurler IDIL,
    Gercekten harikasin…….Umarim Idiller gun gectikce cogalir……..

  13. pınar demir says:

    Bizim İzmirin insanları böyledir görün aferın kızım

  14. Izmir bana yeni bir kardes kazandirdi, Idil’e minetarim. Onu görmeden, yanliz email’erden sevdim ve tanisacagimiz günü sabirsizlikla bekliyorum. Bana Tina, koker (Leydi) mi hediye etti, bunu ömür boyu unutmucagim. Idil’cim sen harika, piril piril bir insansin. Senin gibi genclere ibretsin. Senin icin ne dilesem azdir. Hayatin boyunca basarilar ve mutluluklar dilerim, kardesim. Sonsuz sevgiler.

  15. Güliz Dülgeroğlu Küpçü says:

    İdil!
    Nereye kayboldun? Beni mutlaka bul çünkü Loren’i sahiplendircem :))) sana söz vermiştim!

    Sevgiler,
    Güliz.