Golden Kokoreç : Suçlu Davranış

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
EFE
EFE
Bu sabah, restoranında canlı bir timsahın, camdan bir kutuda teşhirini yapmak gibi talihsiz kararı sebebi ile şu an ismi tüm haberlerde yer alan Golden Kokoreç’in sahibi Ercan ERDOĞAN‘dan bir eposta aldık.
Mektubunda, Sn.Erdoğan, kendisinin ne denli harika bir hayvansever olduğunu, EFE’ye bu şekilde muamele ederek, tüm dünyayla timsah sevgisini paylaşmak istedigini yazmış.
Mektubun devamını sizlerle paylaşıp canınızı sıkmayacağım, öyle saçma ki.
Ama hikaye burada bitmiyor…
Bu sabah, günlük dualarını etmek üzere camiye gitmeden önce, beli silahlı Erdoğan, timsahı restorandan çıkararak, Türk işi mafya filmlerini aratmayacak şekilde hayvandan kurtuldu.
Sn.Erdoğan, hayvandan kurtuldugu takdirde, suların durulacagını sanmış olmalı. Anlamadığı şey, bu sadece başlangıç ve konu haberlere ve tüm medyaya konu oldugunda, işler hiç de öyle sandıgı gibi kolay gitmeyecek.
Zabıta, işletmeyi dün ziyaret etti ve zavallı hayvanın durumu karşısında büyük şaşkınlığa ugradılar. İşletme hakkında zabıt tutuldu ve anlaşılan yüklü bir miktar ödemeleri gerekecek.
Questions ???
Questions ???
Sn.Erdoğan şu sıralar, şu soruların cevaplarını isteyen medya ve yüzlerce kızgın vatandaş tarafından sorgulanıyor olacak:

1.Timsah EFE’ye ne oldu?
2.Hayvan şu anda nerede?
3.Hayvanı ilk olarak nereden satın aldılar?

Bu, gerçekten üzücü bir hikaye. Türk toplumunun üzücü gerçeklerine dair, trafige, ekonomik kazanç elde etme umudu ile hayvan ya da insan farkı gözetmeksizin yaşayan her şeyin sömürülmesine dair.

Timsah eti, Nijerya, Kamerun ve Kongo gibi çoğu Afrika ülkesinde olağan bir yemek…Ögle yemeginde timsah eti yiyen bu ülkelerin arasında Türkiye’nin isminin geçmemesini şiddetle umuyoruz.

Golden Kokoreç
Mecidiye Mah. Dereboyu Cad. No:3 ORTAKÖY / İSTANBUL
0-212-3277331

Sahip Çıkalım! bu hafta sonu tüm hayvanseverlerden Ortaköy’e uğrayarak restoranın fotoğraflarını çekmelerini ve v.larkhill@googlemail.com adresinden bize göndermeleri rica ediyor.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

4 comments on “Golden Kokoreç : Suçlu DavranışAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. ben hep bundan korkmuşumdur..öfkelenip hayvana zarar vermelerinden….offffff….

  2. Turkish style getting rid of animals…Not surprised at all, won`t be surprised if they make kokorec from Efe`s meat and unfortunately people will keep eating kokorec from that restaurant as before most probably more than before…..So saaaaad:((((

  3. benzer bir şekilde, kadıköyde minibüslerin rıhtıma inerken kullandığı caddede bir petshopumsu dükkan var ve ilgi çeksin diye yavruyken alınıp şuan ebatları yaşadığı fanus/akvaryumun sınırlarına dayanmış olan vitrindeki timsahın durumu da bu şuanda nerede olduğu belli olmayan hayvancağızdan pek farklı değil.. dükkanın ismini alacağım bir dahaki sefere, belki burada duyurarak bir şekilde ses getirebiliriz…