BİR KURŞUN – A BULLET

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Coco's bullet
Coco's bullet

BİR KURŞUN

Bugünkü yazım son derece kısa, kimi zaman olduğu gibi ben bile sözcüklerin tükendiği yerdeyim.
Bugün, Coco’nun neden felçli olduğunu bulduk.

Coco trafik kazası geçirmemişCoco vurulmuş…

Belkemiğinde sıkışıp kalmış bir kurşun var..Havalı tüfekten çıkan küçücük bir kurşun…Eğer kurşun, Coco’nun kalbini bulsaydı,  öldürücü olacaktı. Bunun yerine, belkemiğine yerleşti ve Coco’nun, bugüne kadar bildiği hayat son buldu.
Coco bugünü, benimle beraber; arabada, yollarda, veterinerden veterinere giderek ve işle ilgili bir kaç toplantıda bana eşlik ederek geçirdi. Arabanın arka koltuğundaki sessizce oturuşuna baktıkça, öyle bir an geldi ki, kendimi ağlamamak için çok zor tuttum.
Coco, dünyadaki en iyi tedaviyi görebilmek için denizler arası uçuyor olacak. Düzelebilme şansı %30 civarında. Ya iyileşecek ya da ömür boyu tekerlekli sandalyesine mahkum olarak birinin ona çişini ve kakasını yaptırmasına ihtiyaç duyacak.
Sahip Çıkalım! tamamen Umutla ilgili.  Coco bu fırsatı bize veriyor olacak.
Ben, onun tüm tedavisi ile ilgileniyor ve masraflarını karşılıyor olacağım. Eğer, Coco’ya yeni bir hayat vermede bana yardım etmek istiyorsanız benimle irtibata geçin.
Tüm iyi dileklerimle,
Viktor Larkhill
The Good Doctor
The Good Doctor
—–
Coco's bullet
Coco’s bullet

A BULLET

This will be extremely short, as sometimes, even I can be at a loss for words.

Today we found out the reason for Coco’s paralysis.

Coco did not have a traffic accident. Coco was shot.

She has a bullet lodged on her spine. A small little bullet from an air rifle. The would be killer aimed for the heart… instead, the
bullet got lodged on her spine and ended her life as she knew it.

Today Coco spent the day with me on my car, going from vet to vet and then accompanied to a couple of business meetings.  At some point, looking at her sitting quietly on the back of my car I had to make a big effort to refrain myself from crying.

Coco will be flown overseas for the best medical treatment available in the world. Chances for recovery are about 30 %.  It is either that
or a life spent on a wheelchair and having someone helping her pee and poo for the rest of her life.

Let’s Adopt! is all about Hope.  She will be giving the chance.

I will be covering all medical treatment and expenses. Contact me if you feel want to help me giving a new life to Coco.

All the best

Viktor Larkhill

v.larkhill@googlemail.com

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

0 comments on “BİR KURŞUN – A BULLETAdd yours →

  1. Merve Yaprak says:

    Here is Turkey.. I hate people who dont know to use guns.. Actually I wish no one used guns.. Whatever.. I hope Coco’ll be fine soon.. Thank Ivan for everything you do.. All wishes for Coco and you.. If i can do something about Coco, I’ll absolutely do..
    Best..
    Merve

  2. Cenk Karayazgan says:

    Victor I really know she will walk again from the day I touched her. I’ll be by your side man. Thank you for not giving up on her like most do.

  3. Ayhan Özen says:

    üf piçler yaa bilerek yapmışlardır
    böyle şeyler yapanlara aynı şeyle karşılık verilmeli ya da bidaha yapmayacağından emin olunmalı olunamıyosa o kişi uyutulmalı. ve aynı zamanda 5 sene boyunda dünyadaki 18 yaşını aşmış herkes kısırlaştırılmalı böylece çok güzel şeyler olur 😀

  4. Sheila White says:

    She has the sweetest face. I wish I could help financially, but the money has gone for animals already. I know you will be getting her the best care possible. I hope she will be well again. All the best to you and her.

  5. Öykü Burma says:

    ı believe she will walk again…what can we do for her?

  6. Melike Şirin ŞEKER says:

    çok tatlı bir öpeksin, umarım gerçekten düzelirsin coco 🙂
    bütün şans dileklerim seninle

  7. umut arabaci says:

    I don’t want to believe this. WHY WHY WHY?!!

    Good to know she is now safe and there is still a chance.

  8. Hepsini almak, hepsine bakmak, hepsine sahip çıkmak ve hepsini insanlardan korumak istiyorum ama yetemiyorum 🙁

  9. su maloney says:

    Ayhan Bey, size katiliyorum ama birkac degisiklikle.En fazla 1 cocuk yapilmali ve 35 yasindan sonra herkes kisirlastirilmali, ozellikle de TR’da. Bu bile nufus artisini durdurur. Zaten bilincli, egitimli kesim tek cocuk yapiyor. Cahil, fakir ve geri kalmis uruyor da uruyor. Kendileri gibi cahil ve bilincizler katmak icin topluma. Cogalmak, nesil surdurmek adina ureme. Devlet dur diyecegine, tesvik ediyor..Her aileye uc cocukmus!! Bilincsiz devletin, billinclendirilmemis halki.Bravo bize, bu kadar uruyoruz diye utanacagimiza, gurur duyuyoruz.

    Hayvanlardan beteriz, hic olmazsa onlarin gerekcesi var, dogum kontrolu yapacak kadar bilincli degiller cunku. Bizim gerekcemiz ne? “Insan” gibi ustun bir irk, hayvan gibi icguduleriyle yasiyor, yasadiklarindan birsey ogrenmiyor, ders almiyor. Bu nufus artisi boyle giderse yakinda birbirimizi yiyecegiz, ve kendi soyunu tuketen tek irk olarak tarihe gececegiz.

    Coco’ya gelince, fikrimce bu maganda kursunu.Yani bilincli yapilmamis, belki kursunun kopegi buldugunun farkinda bile degildir yapan. Bilincli yapilsa, zaten daha beter vurur oldururlerdi, niye oyle biraksinlar kopegi.

    Eger kasten yapildigini farzedecek olursak, o zaman dediginiz gibi, bunu yapan da cezalandirilmali.Ama bence bu kisi felc edilmemeli bu kopek misali, cunku yine topluma veya tanidiklarina yuk olacak, senin benim vergilerimle saglik yardimi alip yasatilacak. Yani cezayi biz ve yakinlari cekecegiz, o nefes almaya devam edecek. Bu durumda yapilacak en dogru sey bu ve benzer zulum yapanlari gebertmek. Toplum bir pislikten kurtulur, boylece baska birilerine daha zarar verme olasiligi kalmaz bu soysuzun.

  10. Please inform us about the result. When and Where is she been send to?