Küçük Yağmur Başkan Durak’a Karşı

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Little Yagmur Elcin and her dogs
Little Yagmur Elcin and her dogs

İzmir’de tanık olduklarımız iyice rahatsız edici olmaya başladı. CHP’den seçilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak kendisini diğer partilerin belediye başkanlarının da sık sık başvurdukları bir noktada konumladı. Yani, yalana başvurup kendi yaptıkları için başkalarını suçladı.

Ve biz yine bir Halkla İlişkiler curcunasıyla karşı karşıyayız. Neden? Çünkü Sayın Durak’ın karşısında bu defa  Yağmur var; arkasına binlerce kişiyi almış, hiç bir art niyeti olmayan, 5 yaşında bir kız.

Sayın Durak’ın 5 yaşındaki Yağmur’un çocuk dünyasını yok etmeye hakkı yok. Belediye memurlarının istedikleri her şeyi yapabildikleri günler çok gerilerde kaldı.  Bugünün dünyasında hepimiz her şeyin farkındayız, herkes birbirine  bağlı. İzmir’de yapılan neyse dünyanın her yerinde izlenip yargılanabilir halde artık.

Yağmur tek bir şey order tramadol next day shipping istiyor. O da köpeği Sarı Kız’ın belediye tarafından alındığı yere bırakılması.

Yağmur, Sarı Kız ve arkadaşlarını geri istiyor!!! Canlı olarak!

Cevat Durak
Cevat Durak

Sayın Durak bugün kaybedilmiş bir kamuoyu savaşı veriyor.  Yağmur’a karşı bütün savaşlar kaybedilmeye mahkum. Çünkü küçük Yağmur şimdiden bir kahraman. O, yanlış yönlendirilmiş belediye başkanlarının ürettiği suç ve yalanları geçmişte bırakan, daha büyük, daha iyi ve daha insancıl bir dünya arzulayan bir toplumun sembolü artık.

SON HABERLER: Bize iletilen son haberlere göre Karşiyaka Belediyesi tüm olanaklarıyla Sarı Kız’ı arıyormuş. Nereye attıklarını bilemiyorlar, bize de söyleyemiyorlar. Dua etsinler de canlı bulabilsinler.

Lüten Cevat Durak’a info@karsiyaka.bel.tr ve karbelbasin@yahoo.com üzerinden yazın.

Kendisine şunu iletin: DÜNYA SİZİ İZLİYOR.

Bu mesajın bağlantısını da paylaşabilirsiniz.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

4 comments on “Küçük Yağmur Başkan Durak’a KarşıAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. carmen vasile says:

    you should better respect human and animals!

  2. Deniz Erguner says:

    Artık bu ve benzeri sorumsuz davranışların üzerinin sessizce örtüldüğü, çoğunun farkedilmeden arada kaynayıp gittiği günler geride kaldı.

    İnterneti eğlencenin yanısıra bu tip sosyal sorumlulukların bir parçası olarak kullanan, ne istediğini, hedeflerini iyi belirlemiş son derece aktif, takipçi, başarılı bir kitle var… Bu kitle kendilerini izleyecek, uyaracak ve doğru şekilde bir adım atıldığını görene kadar da bıkmadan, usanmadan çabalarına devam edecektir.

    Bu grubun sahip olduğu güçle; gerekirse hergün, aynı tepkileri, aynı adanmışlıkla ortaya koyarak, benzer sorumsuzlukları gösteren kişi ve/veya kuruluşların geri adım atmasını sağlayabileceğine yürekten inanıyorum…

    Sarı Kız’ın Yağmur’a sağlimen dönebilmesi dileğiyle…

  3. Angelika Gülden says:

    Sent email to Major Durak,
    he must take good care of this little girl and her dogs,
    this girl is the future, a better future for stray animals in Turkey……….
    hope, he will not destroy this very deep friendship
    between Yagmur and Sarikiz.

    Major Durak, if you don`t have a heart for animals,
    but please show your heart for a little child !