Sahip Çıkalım!: 2010’un İlk 10 Hedefi

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Viktor and Ali
Viktor and Ali

Bir efsane der ki:

Yeterli kararlılık gösterir ve azimle,
Çok çalışırsanız eğer,
Olmak istediğiniz kişi olabilirsiniz.

Başka biri şöyle der:

Ne kadar çok çalışsan da,
Ne kadar kararlı olsan da,
Asla istediğin kişi olamazsın.

Hayatın bir noktasında, hepimiz bu iki efsaneden birini seçeriz inanmak için.

Çocukluğumdan beri hayvanlarla aramda özel bir bağ olduğunu hissediyorum. Bu bağ, her çocuğun hayallerini süsleyen oyun arkadaşı bir köpek almanın ötesine geçti. Hayvanları korumam gerektiğini hissettim.
O günleri takip eden otuz yılı hayvan kurtararak geçirdim. Tek tek.
Bir gün aklıma basit bir fikir geldi: Kendi hayvan kurtarma ağımı kurmaya karar verdim.
Bu ağ aracılığıyla benimle aynı tutkuyu paylaşan insanlar bulacaktım. Böylece hep birlikte, benim tek başıma asla başaramayacaklarımı başarabilecektik.
Bugün birçok kişi yeni yıl için kararlar alıyor, hedefler belirliyor. Bazıları sigarayı bırakmayı, bazılarıysa kilo vermeyi diliyor. Bu kararların çoğu basit birer yeni yıl dileği olarak kalacak çünkü insanlar karşılaştıkları ilk zorlukta ve önlerinde beliren zorlu yolu fark ettikleri ilk anda, eski alışkanlıklarına geri dönecek ve hep yaptıklarını yapacaklar.

Vazgeçecekler.

Yeni yıl için benim bir hedefim yok. Uzun bir hedef listem var. Bu listeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Böylece hedeflerimi gerçekleştirip hayata geçirmemde bana yardımcı olabilirsiniz.

1.    Sahip Çıkalım!, zamanla, hayvan kurtarma ve bu konuda insanları eğitme/bilinçlendirme alanında dünyanın en büyük ağı olacak.

2.    Tamamen bağımsız ve hiçbir merkeze bağlı olmayan bir grup oluşturmak için elimden gelen bütün çabayı göstereceğim. Bu grubun başarısı tek bir kişiye bağlı olmayacak. Her üye kendi sosyal ağının lideri olacak. Liderlik yapmak, yeni hareketler başlatmak, insanları eğitmek/bilinçlendirmek ve yeni liderler yaratmak için gerekli olan hiçbir araç ve beceriyi sizlerden esirgemeyecek, her zaman paylaşacağım.

3.    İhtiyaç duyulan her durumda, yeni ve aktif gruplar kurulması için uğraşacağım.

4.    2010 yılında, Sahip Çıkalım!, yeni bir teknoloji platformunun temellerini atacak ve bu plan, merhametli insanları ve hareketlerini desteklemek amacıyla sosyal medya üzerinden yayılacak.

5.    Sahip Çıkalım! birlikte çalışabileceği sıra dışı gönüllüler ve profesyonel kuruluşlar aramaya devam edecek. Ancak bu mükemmeliyet arayışı ile mucizeler yaratabiliriz.

6.    Sahip Çıkalım! kişisel keyifler ve beklentiler için asla vizyonundan ödün vermeyecek.

7.    Çok zor, yetişilemez/ulaşılamaz ya da çok karışık gözüken vakalar üzerine odaklanmaya devam edeceğiz. Kör ya da müdahale edilmediği takdirde sakat kalma riski olan hayvanlar konusunda her zaman araya gireceğiz.

8.    Sahip Çıkalım! coğrafi sınırları asla birer “sınır” olarak görmeyecek ve dünyanın neresi olursa olsun, hayvanları yeni ailelerine göndermeye devam edecek.

9.    Sahip Çıkalım!, hedeflerine ulaşabilmeleri için, diğer ağlara destek vermeyi sürdürecek.

10.    Sahip Çıkalım! her zaman dürüstlük, adalet, merhamet ve mantıktan yana olacak. Bu kelimelerin anlamları kimi zaman unutulabiliyor…

Son olarak Sahip Çıkalım! hayvanları bir yere toplayıp yığarak bunu bir hayvan severlik maskesi olarak kullananlara karşı savaşına devam edecek. Bir köpeği yıllarca zincire vurmanın sıcak ve sevgi dolu yeni bir yuvadan daha iyi bir seçenek olduğunu savunan zihniyeti tamamen yok etmek için var gücümüzle çalışacağız.

Bütün bunları başarmamızda bize yardım etmek ister misiniz? O zaman bize katılın. Bu mesajı paylaşın ve çalışmaya başlayın. BUGÜN!!!

Bu olağanüstü yılda sizlerle çalışmak büyük keyif oldu. Aramızda olduğunuz için mutluyum.

Help us Save Lives.. SHARE!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

6 comments on “Sahip Çıkalım!: 2010’un İlk 10 HedefiAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Vuslat Camkerten says:

    I will always do more than my best for this group. ALWAYS.
    Thank you Viktor Larkhill for this holy formation. This group will be the legendary rescue team of all times for the animals all around the world. I know this from the bottom of my heart.
    Thank you…

  2. idil uzun says:

    its make me so emotional..
    i love lets adopt more than anybody ever know..
    you are my family,and you are my lovely brother V!
    and we all learn something from you..so thank you!

  3. Iside (Italya) says:

    I thank you all for being there and supporting this cause. I put my trust in you!I wish 2010 we will be together as 1 reaching our goals, dreams… I will do anything in my power! Thank you for making me strong and giving me the strength to go on and reach for the…<3

    1. Viktor Larkhill says:

      Always ….

  4. Let’s Adopt! is the best animal welfare group ever.. With its members..First, especially you Ivan..Thanks for created this gruop..
    I believe that 2010 will be a great year for us, we’ll do lots of things for animals together… We are a big family and I love my family so much..
    xx

  5. Silvia Özler says:

    I wish you all a happy new year and lots of dog licks! Let’s Adopt members made me realize I am not alone in this struggle. ¡¡Felicidades Iván!!